Kıvırcık Saç Ürünleri

Çevremdeki insanlara beni tanımlayın desem ilk söyleyecekleri kelimeler "uzun ve kıvırcık" tır sanırım. Evet uzun boyluyum ve zenci kıvırcığı saçlarım var. Yıllarca açtırdım,fönledim falan filan derken yaş kemale erince saçlarımla barıştım. 2 yıldır bonus modelini seviyorum,ama saç kozmetiklerinin hastasıyım. Makyajdı bakımdı bunlara para verirken 2 kere düşünürüm,lazımsa alırım falan filan ama konu saç ürünleriyse hepsini alsam bıkmam.
Neyse işte artık doğal halini kullandığım saçlarım için zenci kıvırcığı ürünler araştırıp denemekteyim. Denediklerim ve deneyeceklerim şöyle ki;
1.Hindistan cevizi yağı(banyodan çıkınca nemli saça,özellikle uçlara)
2.Organix ginger serisi şampuan vs.(içinde sülfat ve parapen yok bu nedenle serinin tüm ürünlerini deneyeceğim. Sülfat ve parapen sarı matlaştırır,kurutur ve hemen hemen tüm şampuanlarda bulunur.)
3.Kinky Curly Curling Custard çok kıvırcık saçlar için şekillendirici
4.jojoba yağı(kıvırcık saçlar üzerinde yatıştırıcı etkisi var)
Bir de web'te gezerken sadece kıvırcık saç ürünlerine adanmış bir site keşfettim. CurlMart ismi,kargo ücreti yüksek fakat ürün keşfinde kullanılabilir ya da birkaç arkadaş birleşip sipariş verilebilir.
Aaa birde naturalcurly diye bir site var ki buradan saçımın 4 .tip olan ağır kıvırcık sınıfına girdiğini öğrendim,güzel kısmı Beyonce 'da bu grupta severim kendisini,belki aramızda bir dayanışma olur bu vesileyle...

Yorumlar

  1. Kinky Curly ürünlerine baktım ama Türkiye'de satılmıyor galiba bulamadım.Sen nasıl aldın?

    YanıtlaSil
  2. Maalesef satılmıyor. Ben bir arkadaşıma getirtmiştim. İlk kullandığımda aman ne var ki bunda dedim ama kullandıkça anladım ki mükemmel bir ürün. En önemli özelliği saçı yapıştırmadan tülertmeden bukleleriniz şekilleniyor ve 3-4 gün bozulmuyor.Fiyatı pahalı(dolar kuru sağolsun) ama büyük kavanoz 6 ay gidiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lastikli Çarşaf Yapımı

İstanbul Gezmeleri-Eminönü

Kinky Curly - Zenci Kıvırcığı Saçlar