Thassos Gezisi - 25 - 30.06.2018

Çocuklarla karadeniz bizi bozar dedik (yurumeyi sevmeyen bir oğlan ve baba ile nolacaktı ya) hem de yeşil pasaport ları ıslatalım,az yakan arabamızı test edelim derken rotayı Yunanistana çevirdik.
Gidiş yolu ruya gibiydi geceden yola çıktık.cocuklar yolda uyudu,hic trafik sınır gecisi sırası beklemedik(sınır geçişi yinede stresli bence.önündeki memurun dilerse tatilini b.. cevirenilecegini bilmek ,gereksiz bi ezilme ve minnet duygusuyla dolduruyor benliği ,Mehmet adama 3kere iyi geceler dedi adam iyi günler diye duzeltti filan hihihih)
Cillop gibi yollar, güzel doğa filan derken feribot a binecegimis Keramayi ye sabah 6 da vardık.(12  bucukta çıktık Bursa'dan ve Çanakkale üzerinden geldik)
Keramati dr kahvaltı edelim dedik ama hiçbir sey bulamayınca(sabahin 6sı oldugundan olabilirmi acep) Mehmet le birbirimize caktirmamaya calissakta bozulduk amann Allaaam nereye geldik hibisinden.Karşıya geçince'de ayni dumur (cunku saat hala 6bucuk) fakat otelimize(mustakil bi villanin alt katı) plaja inip beachteki muthis lezzetli yemeklerden yemeye baslayinca keyfim yerine geldi. Zati her tatilin ilk anlari biraz stresli olurum ben sonrasi donmek istemem.
pefkari bolgesindeydi evimiz. burada deniz taslik ve dalgaliydı fakat yemekleri cok begendik.

Meshur beachlerden psili amos ve ....... denedik. yolu bozuk diye marble beachve giola ya gitmedik.
Çok Turk var dediler biz denk gelmedik,hep romen bulgar ve sirp plakalar vardi.ev komsumuzda romen di.o ne fit,ne sporcu millet .Sabahın köründe genc yasli herkes yuruyusteydi hayran kaldim.ayrica cocuklari bizim gibi yaramaz oldugu icin rahat hissettim kendimi.bi almanin bi rusun yaninda kendimi cok ezik hissediyorum ebeynligi beceremedim ben diye.
Artıları
+Doğa güzel
+Yemekler ,tatlılar çok güzel
+Her yer temiz,klass,kaliteli
+Ulaşım rahat
Eksiler
- Kur farkı
Bir daha gelmek isterim, denizi sahili tr den farklı degil belki ama iyi hizmeti sakinlikle birlikte bulmak zor bizde.kaliteli mekanlar populer yerlere açılıyor o zaman da trafik sıra kdv si....
Dönüşte Kavala ya uğradık. Küçük bir sahil kasabasını andiran bu yerde kurabiye alip kahve icip donduk. Edirne kurabiyesi ona 100 basar.bi daha gitmem.
Guzel bir tatil olarak anılarimda yerini aldi yenisine kısmet...
Bu yazıdw biraz espri varsa sebebi oncesinde okuduğum Uykusuz'dur....


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lastikli Çarşaf Yapımı

İstanbul Gezmeleri-Eminönü

Kinky Curly - Zenci Kıvırcığı Saçlar